کاهش خطر سکته مغزی با نوشیدن آب
- این موضوع 0 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 5 سال، 11 ماه پیش بدست بهروزرسانی شده است.
در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.
برچسب ها: آب غنی از هیدروژن, آب غنی شده, آب هیدروژن دار, آب هیدروژنه, آسیب مغزی, آنتی اکسیدان, استیک آلکالاین, اکسید شدن, بیماری قلبی, سکته قلبی, فشار خون, فصل سرما, کاهش خطر سکته مغزی با نوشیدن آب, نوشیدن آب, هوای سرد
متخصصان در هوای سرد کاهش خطر سکته مغزی با نوشیدن آب را پیشنهاد می دهند.
زیرا در فصل سرما خطر سکته بسیار بیشتر است.
سرما باعث بالا رفتن فشار خون می شود که مهمترین عامل سکته محسوب می شود.
به همین دلیل توصیه می شود که در فصل سرما غذاهای چرب و پر نمک کمتر مصرف کنید.
نوشیدن آب کمک می کند تا نمک اضافه بدن دفع شود و فشار خون تنظیم گردد.
از این رو کاهش خطر سکته مغزی با نوشیدن آب توصیه می گردد.
از طرف دیگر آنتی اکسیدانهای طبیعی می توانند نقش مهمی در پیشگیری از سکته داشته باشند.
با توجه به اینکه آب غنی شده با هیدروژن باعث تقویت سیستم آنتی اکسیدانی بدن می شود، می تواند بهترین گزینه برای کاهش خطر سکته مغزی با نوشیدن آب باشد.