سیب پخته درمان کننده وسواس، سرفههای خشک و افسردگی
سیب در متون طب سنتی ایران به نام تفاح آمده است. این میوه که در تمام فصول قابل دسترسی است فواید متنوعی دارد. سیب پخته درمان کننده وسواس، سرفههای خشک و افسردگیدانشجوی دکتری تخصصی طب سنتی ایران دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: سیب پخته آن برای سرفه های خشک بسیار موثر است, در درمان وسواس، افسردگی، لاغری مفرط و تب بکار می رود.
محبوبه ابریشم کار دانشجوی دکتری تخصصی طب سنتی ایران دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فالوده سیب, اظهار داشت: سیب در متون طب سنتی ایران به نام تفاح آمده است. این میوه که در تمام فصول قابل دسترسی است فواید متنوعی دارد.
به گفته وی سیب دارای عطریت و لطافت است و به همین دلیل مفرح (شادی بخش) و دارای آثار قلبی است، همچنین سبب بهبود عملکرد مغز و کبد میشود.دانشجوی دکتری تخصصی طب سنتی ایران دانشگاه علوم پزشکی یزد ادامه داد: به طور خاص برای معده مفید است و سبب اصلاح اشتها و رفع عطش کاذب می شود.
ابریشم کار بیان داشت: سیب پخته آن برای سرفههای خشک بسیار موثر است, در درمان وسواس، افسردگی، لاغری مفرط و تب بکار میرود.وی اضافه کرد: مربای شکوفه آن در تقویت اعضای بدن و به خصوص قوای جنسی موثر است. اگر به دنبال یک میان وعده خوشمزه، ارزان، بی دردسر و مناسب برای تمامی سنین و مزاجها هستید، توصیه ما به شما فالوده سیب است.
روش تهیه فالوده سیب:
پس از پوست کندن سیب آن را رنده کرده و با مقداری گلاب یا عرق بیدمشک و یک قاشق عسل بهم میزنیم تا کاملاً مخلوط شود. میتوان به ضرورتهای خاص به آن زعفران یا عرق کاسنی شاهتره یا تخم خرفه اضافه کرد.