شناسایی میوه های کم قند و پر قند

0
982

خوردن میوه به علت وجود فیبر، آنتی اکسیدان و دیگر خواص طبیعی آن همواره برای بدن شما مفید می‌باشد. اما اگر شما همانند عموم مردم فکر می‌کنید که خوردن میوه باعث کاهش وزن می‌شود، سخت در اشتباه هستید.

بعضی از افراد برای رژیم گرفتن از میوه‌ها استفاده می‌کنند. درست است که میوه برای بدن ضروری و لازم است و دارای فیبر و آنتی اکسیدان است، ولی اگر ندانیم هر میوه‌ای تا چه حد قند دارد و آن را بدون اندازه مصرف کنیم نه تن‌ها وزنمان کم نمی‌شود بلکه اضافه وزن هم پیدا می‌کنیم.

000Fructose-grams-in-fruit

در میان میوه‌ها برخی گزینه‌ها می‌توانند بهتر از دیگران باشند. از آنجایی که میوه‌های خشک شده و آبمیوه‌ها حاوی سطوح بالاتر قند هستند، میوه کامل تازه به طور کلی انتخاب بهتری محسوب می‌شود.

در تقسیم بندی انجام شده مطابق با تحقیقات دانشمندان، میوه جات را می‌توان به سه گروه: میوه پرقند، میوه کم قند، میوه‌های تقریباً بی قند تقسیم نمود. فهرست زیر تقسیم بندی میوه‌ها را به شما نشان می‌دهد.

 

Best_Low_Sugar_Foods
میوه های تقریبا بی قند

آووکادو – لیمو و لیمو ترش – ریواس – تمشک – شاه توت
میوه هایی با قند متوسط

توت فرنگی – هندوانه – هلو – شلیل – بلوبری – طالبی – نارگیل – سیب – گریپ فروت

 

Low-Carb-Fruits-1-1200x720

میوه هایی با قند زیاد

گیلاس – انگور – انبه – انجیر – موز – میوه خشک شده (مانند کشمش، زردآلو خشک شده، آلو)
در نتیجه سعی کنید در آینده بیشتر از میوه‌هایی، چون لیمو و آووکادو استفاده کنید، در عین حال در مصرف میوه‌هایی، چون انبه، انگور و موز حد اعتدال را رعایت نمایید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید:

افزودن دیدگاه