تُست املت با هات داگ! اسم جذابی است اما شاید از شنیدن آن تعجب و با خود فکر کنید املت را چگونه میشود به شکل تُست درست کرد؟
پیشنهاد ما این است که سعی کنید همیشه درپی کشف چیزهای جدیدی که امتحان نکردهاید باشید، مخصوصا در مورد غذا. کافیست کمی خلاقیت و جسارت داشته باشید تا از ایجاد تنوع لذت ببرید. در ادامه این مطلب میخواهیم به شما طرز تهیه تست املت با هاتداگ را آموزش دهیم، یک تست رنگارنگ که بهترین گزینه برای صبحانهء یک روز تعطیل است.
مواد لازم (برای دو نفر)
یک عدد هاتداگ
یک برش نان چاودار
نصف فنجان پیازچه
یک عدد تخممرغ
نصف فنجان فلفل دلمهای
سه چهارم فنجان پنیر موزارلا
تست املت با هاتداگ سولیکو
طرز تهیه تست املت با هاتداگ سولیکو:
کف یک ماهیتابه متوسط را چرب کنید و هاتداگها و فلفل دلمهای را که از قبل نگینی کردهاید به همراه پیازچههای خرد شده داخل آن بریزید و تفت دهید. یک برش از نان چاودار جدا کرده و وسط آن را با چاقو (به موازات اطراف نان) به شکل دایره یا مربع خالی کنید. سپس نان را توی تابه گذاشته و مواد را وسط بریدگی آن بریزید.
داخل یک کاسه نمک و فلفل و ادویهجات را به تخممرغ اضافه کنید و هم بزنید. حالا این ترکیب را به موادی که وسط نان قرار داده بودید اضافه کنید. درِ ماهیتابه را بگذارید تا تخممرغ سفت شود. چند دقیقه صبر کنید و سپس پنیر موزارلا را روی سطح مواد بریزید و آن قسمت از نان که قبلا جدا کرده بودید را بگذارید روی مواد (دقیقا از جایی که جدا کرده بودید). حالا با دقت برش نان را برگردانید، طوری که مواد جا به جا نشوند. اجازه دهید روی دیگر آن یک تا دو دقیقه سرخ شود تا رنگش عوض شود.
تست املت با هاتداگ شما آماده است. این تُست به تنهایی میتواند یک صبحانه یا میان وعدهء کامل و خوشمزه باشد که به دلیل داشتن هات داگ داخل آن برای بچهها هم بسیار جذاب است.