بنا به گزارش وبسایت «یو اس ای تودی»، یک مطالعه پزشکی که اخیرا در هلند صورت گرفته حاکی از آن است که نوشیدن قهوه و چای می تواند از سفت شدگی بافت های کبدی که مرحله نخست بیماری کبدی محسوب می شود جلوگیری کند.
به گفته بنیاد کبد آمریکا، از هر ده آمریکایی یک نفر به سفت شدگی بافت کبدی مبتلا می شود.
لوئی آلفرنیک، نویسنده ارشد این تحقیقات می گوید عادت های بد ما در تغذیه و سبک زندگی ساکن ما که دهه ها آنرا دنبال کرده ایم بر روی کبد تأثیراتی مخرب دارد. به گفته آلفرنیک، چاقی یکی از عواملی است که منجر به بیماری های کبدی در کسانی می شود که هیچ مشروب الکلی مصرف نمی کنند.
مطالعه اخیر که نتایج آن در ژورنال علمی «هپاتولوژی» منتشر شده، نشان داده که مصرف دستکم ۳ لیوان قهوه یا چای در روز با کاهش میزان سفت شدگی بافت کبد مرتبط است.
به گفته محققان ارشد این مطالعه پزشکی، مصرف روزانه قهوه و چای همچنین می تواند حتی پیش از بروز بیماری های کبدی از آنها جلوگیری کند.
ویدیویی درباره قهوه در لینک زیر
کبد، قسمت اول – ساختار و عملکرد
چرا هر کی کبدش از کار می افته میمیره