به عقیده دانشمندان باکتری شناس خطرناک ترین باکتری در برگ های “کاهو” زندگی می کنند، علی الخصوص کاهو هایی که بسته بندی شده باشند.
به گزارش اسپوتنیک به نقل از gogetnews.info، محققان بر این باورند که حضور باکتری لیستریا، مونوسیتوژنز، کریپتوسپوریدیوم، سالمونلا در برگ کاهو برای سلامتی شما بسیار مضر است. اگر چه اغلب این باکتری ها در فرایند شستن با استفاده از مواد شیمیایی و یا حرارتی نابود می گردند، اما این باکتری ها اغلب بر روی محصولات غذایی آماده(مصرف) نیز وجود دارد.
می توان گفت، برای اینکه که یک کاهو عاری از هر گونه باکتری مضر گردد، تنها راه حل – تابش اشعه رادیو اکتیو می باشد.
اگرچه، کمتر کسی می تواند خود در خانه اقدام به کشت و تهیه کاهو کند. اما به عقیده کارشناسان اگر چنانچه شما قصد خرید کاهو از سوپر مارکت محل خود را دارید به برچسب روی بسته بندی توجه نکنید، کاهو را با دقت بسیار در منزل بشویید.