برای فریزر کردن مواد داخل یخچالتان از چه چیزی استفاده میکنید؟ از پلاستیک فریزر ، ظروف پلاستیکی، فویل یا ظرف شیشهای؟ این مطلب را بخوانید تا انتخاب بهتری داشته باشید.
۱- ظرف شیشهای
استفاده از ظرفهای بستهبندی شیشهای باعث میشود ۶۳ صدم آب بیشتری نسبت به بستهبندی با پلاستیک در موادغذایی حفظ شود. وقتی مقداری از مواد را از داخل بستهبندی شیشهای بیرون میآورید قبل از بازگرداندن باقی مواد داخل یخچال یخ دور ظرف را با آب ولرم بشویید و بعد از خشککردن ظرف آن را داخل یخچال بگذارید.
۲- ظرف پلاستیکی
ظرفهای پلاستیکی هم که این روزها در اندازههای مختلف عرضه شدهاند انتخاب مناسبی برای فریزرکردن مواد در یخچال هستند به شرطی که در آنها کاملا بسته شود.
۳- فویل پیچ
پیچیدن فویل هم میتواند برای نگهداری قطعات گوشت یا غذاهایی مثل پیتزا مناسب باشد اما فویل نمیتواند رطوبت غذا را برای مدت طولانی حفظ کند بنابراین اگر میخواهید از این روش استفاده کنید حتما این نکته را در نظر داشته باشید.
۴- بستهبندی کاغذی
استفاده از کاغذهای روغنی برای نگهداری موادی مانند پنیر که به صورت باز خریدهاید و قرار است در طول زمان آن را مصرف کنید برای داخل یخچال و فریز مناسب است.
۵- کیسههای پلاستیکی زیپدار
اگر به استفاده از بستهبندی پلاستیکی اصرار دارید، بهتر است از پلاستیکهای جدیدی که ضخامت بیشتری نسبت به پلاستیکهای قبلی دارند و در آنها زیپ دارد و قابل بسته شدن هستند، استفاده کنید. میزان رطوبتی که موادغذایی در این پلاستیکها ذخیره میکند زیاد است. اگر موادغذایی را داخل کاغذهای مو میبپیچید و بعد داخل پلاستیک بگذارید هم روش مناسبی انتخاب کردهاید.