چند ترکیب اثرگذار جهت خون سازی

0
1905

همه ی ما از اهمیت خون خبر داریم و میدانیم که کیفیت خون بخش بزرگی از سلامتی میباشد؛ برای همین دنبال خوراکی هایی میگردیم که یا خونمان را تصفیه کنند یا غلظت آن را کاهش دهند، اگر چنانچه با مشکل کم خونی مواجه شدیم سعی میکنیم مواد غذایی خون ساز را بشناسیم. دقیقا در این مطلب روی صحبت ما با افرادیست که دوست دارند اطلاعاتی درباره ی خوارکی های خون ساز کسب کنند. اگر شما هم جزء این دسته افراد هستید؛ در ادامه با ما همراه باشید.

 

مواد غذایی خون ساز در طب سنتی

 

آب هویج با عسل روزانه 1_2استکان

 

شربت عسلاب: روزی 2بار، هر بار یک قاشق غذاخوری عسل مرغوب طبیعی را در یک لیوان آب جوش حل کرده بنوشید.

 

انجیر + آلوبخارا:5عدد انجیر+ 10عدد آلوبخارا شب در آب خیسانده، صبح ناشتا میل شود

 

هر شب 40عدد مویز را در سرکه انگور خانگی بخیسانید به طوری که سرکه روی مویزها را بپوشاند، صبح مویزها و سرکه را با هم در پارچه ای ریخته و فشار دهید، شیره خارج شده از آن میل شود. یک ماه تا چهل روز انجام شود

 

شربت شیره انگور: سرکه انگور خانگی را با شیره انگور به نسبت1 به 10 “شیره انگور 10 برابر سرکه باشد” مخلوط کرده و با هم بجوشانید تا چند قل بخورد .با کمی آب رقیق کرده بنوشید روزانه 5_6 مرتبه استفاده شود

 

تخم شربتی، تخم بالنگو، تخم فرنجمشک، خاکشیر هر کدام یک قاشق چایخوری با گلاب و عرق بیدمشک و شکر سرخ «بهتر است که صبح ها مصرف شود»

 

فالوده سیب:2_3عدد سیب رنده شده با عرق بیدمشک و یک قاشق مرباخوری تخم خرفه نیم کوب شده و عسل و گلاب

افزودن دیدگاه