چند ترکیب اثرگذار جهت خون سازی

0
2004

همه ی ما از اهمیت خون خبر داریم و میدانیم که کیفیت خون بخش بزرگی از سلامتی میباشد؛ برای همین دنبال خوراکی هایی میگردیم که یا خونمان را تصفیه کنند یا غلظت آن را کاهش دهند، اگر چنانچه با مشکل کم خونی مواجه شدیم سعی میکنیم مواد غذایی خون ساز را بشناسیم. دقیقا در این مطلب روی صحبت ما با افرادیست که دوست دارند اطلاعاتی درباره ی خوارکی های خون ساز کسب کنند. اگر شما هم جزء این دسته افراد هستید؛ در ادامه با ما همراه باشید.

 

مواد غذایی خون ساز در طب سنتی

 

آب هویج با عسل روزانه ۱_۲استکان

 

شربت عسلاب: روزی ۲بار، هر بار یک قاشق غذاخوری عسل مرغوب طبیعی را در یک لیوان آب جوش حل کرده بنوشید.

 

انجیر + آلوبخارا:۵عدد انجیر+ ۱۰عدد آلوبخارا شب در آب خیسانده، صبح ناشتا میل شود

 

هر شب ۴۰عدد مویز را در سرکه انگور خانگی بخیسانید به طوری که سرکه روی مویزها را بپوشاند، صبح مویزها و سرکه را با هم در پارچه ای ریخته و فشار دهید، شیره خارج شده از آن میل شود. یک ماه تا چهل روز انجام شود

 

شربت شیره انگور: سرکه انگور خانگی را با شیره انگور به نسبت۱ به ۱۰ “شیره انگور ۱۰ برابر سرکه باشد” مخلوط کرده و با هم بجوشانید تا چند قل بخورد .با کمی آب رقیق کرده بنوشید روزانه ۵_۶ مرتبه استفاده شود

 

تخم شربتی، تخم بالنگو، تخم فرنجمشک، خاکشیر هر کدام یک قاشق چایخوری با گلاب و عرق بیدمشک و شکر سرخ «بهتر است که صبح ها مصرف شود»

 

فالوده سیب:۲_۳عدد سیب رنده شده با عرق بیدمشک و یک قاشق مرباخوری تخم خرفه نیم کوب شده و عسل و گلاب

این مطلب را به اشتراک بگذارید:

افزودن دیدگاه