چگونگی تغذیه در افراد شاغل (صدا) – دکتر سید مرتضی صفوی

0
793

هر فرد متناسب با کاری که انجام می‌دهد باید یک رژیم غذایی متعادل داشته باشد و زمانی که برای ناهار صرف می‌شود باید همراه با آرامش و گفت‌وگو با همکاران باشد زیرا برای تسکین روح بهتر است. در وعده‌های غذایی در محیط کار مواد لبنی، سبزیجات خام همراه با غذا، سالاد بدون سس، نوشیدنی سالم و مصرف کلسیم بسیار مفید است، سعی کنید در این وعده غذایی (ناهار) نمک را کاهش دهید.

 زمان برنامه:۱۱ دقیقه

حجم فایل:۶.۵ مگابایت

این مطلب را به اشتراک بگذارید:

افزودن دیدگاه